ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο καταΐφι
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 150 γρ. μπέικον
- 500 γρ. μανιτάρια
- 2 φλιτζάνια γάλα εβαπορέ
- 4 αβγά
- 1 κουτ. του γλυκού ξερό δεντρολίβανο
- 200 γρ. γκούντα τριμμένη
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και το μπέικον σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το μπέικον. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε για λίγα λεπτά και τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια. Τα ανακατεύουμε τακτικά, κατεβάζουμε από την φωτιά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το δεντρολίβανο και τα τυριά. Στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλατίζουμε, ρίχνουμε αρκετό πιπέρι και περιχύνουμε με το μείγμα αυτό το ταψί. Ψήνουμε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 50 με 55 λεπτά περίπου.