Οι αξίες μας

Η εταιρία μας έχει ως σημείο αναφοράς την ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας έχοντας για οδηγό τις αξίες μας που είναι οι εξής:

N

Καταναλωτής

Ο προσεκτικός τρόπος συλλογής, ο απόλυτα ασφαλής τρόπος συσκευασίας και οι εξαιρετικές συνθήκες αποθήκευσης των προϊόντων μας, είναι τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας που μας επιτρέπουν να παρέχουμε στον καταναλωτή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

N

Άνθρωποι

Τα μέλη της οικογένειας που ίδρυσαν την επιχείρηση κατάφεραν να εξασφαλίσουν στους εργαζομένους ένα ευχάριστο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευσή τους.

N

Ποιότητα

Σε κάθε δραστηριότητά μας, σταθερή επιδίωξή μας, είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η εταιρεία μας, πιστοποιημένη με HACCP & ISO 9001:2000, θέλοντας να προπορεύεται και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες στον συγκεκριμένο χώρο, έχει δημιουργήσει έναν ευρύ και εδραιωμένο κύκλο εργασιών με εμπορία & αντιπροσώπευση μανιταριών από ελληνικές και ευρωπαϊκές μονάδες, επίσης πιστοποιημένες από όλους τους φορείς όπως GLOBALCAP, HACCP και ISO.

N

Περιβάλλον

Συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας πλέον χάρτινο ανακυκλώσιμο υλικό και περιορίζουμε όσο μπορούμε τους τομείς κατανάλωσης ενέργειας και παραγωγής αποβλήτων.

N

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η πολιτική της εταιρίας μας αναδεικνύει την κοινωνική υπευθυνότητα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στα περιβαλλοντικά ζητήματα και στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

N

Αξιοπιστία

Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να προσφέρει αξιοπιστία, σεβασμό και να φροντίζει καθημερινά για το καλύτερο προς τον  καταναλωτή.

Μανιτάρια Κεχαγιά

Επικοινωνία

Οδός Ιωνίας Καλοχωρίου, 57009, Θεσσαλονίκη

(+30) 2310-510-320
(+30) 212-1006-662

info@manitaria.com.gr

Ώρες επικοινωνίας

Δευ - Παρ: 6.00 - 17.00
Σαβ: 6.00 - 14.00