ΥΛΙΚΑ
Πως έφτιαξα την κρεμώδη πάστα με τα λαχανικά:
- 1 κολοκύθι
- 1 μελιτζάνα
- 1 κρεμμύδι
- 300 γρ Ελληνικά Μανιτάρια Αgaricus
- 15 ντοματίνια
- 1 πιπεριά φλωρίνης
- 100 ml λευκό κρασί
- 50 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη βεγγέτα
- 500 γρ spaghetti ολικής
- 250 γρ φρέσκο τυρί κρέμα light
- Λίγα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τα λαχανικά σε καρεδάκι και τα τοποθετείτε σε μετρίου μεγέθους ταψί. Προσθέτετε τις σκόνες και τα υγρά στοιχεία και ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 45’. 15’ πριν αφαιρέσετε από τον φούρνο βράζετε τα ζυμαρικά σας και στραγγίζετε. Στο ταψί πσο ακόμα είναι καυτό, προσθέτετε το φρέσκο τυρί κρέμα, ανακατεύετε καλά και ενσωματώνετε τα βρασμένα spaghetti. Σερβίρετε κατευθείαν, αλλά και αν μείνει μερίδα για το επόμενο γεύμα να θυμάστε πως είναι παρασκευή που κρατάει την υγρασία της και είναι εξίσου νόστιμη και μετά!
By Elenas Food Trips