ΥΛΙΚΑ

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 250 γραμ. τυρί καμαμπέρ
  • 1 κεσεδάκι μανιτάρια, καφέ
  • 1 ποτηράκι κρασί, λευκό
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 4 κουταλιές βιτάμ
  • αλάτι, πιπέρι, άνηθο, ψιλοκομμένο
  • αλεύρι για την επιφάνεια εργασίας
  • 1 λαδόκολλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το Βιτάμ και σοτάρουμε το σκόρδο, μέχρι να χρυσίσει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια βάζουμε τα φύλλα σφολιάτας, τα ανοίγουμε με τον πλάστη, τα κόβουμε σε 5-6 κομμάτια και τα τρυπάμε. Στη συνέχεια, κόβουμε το καμαμπέρ σε 10-12 κομμάτια. Βάζουμε πάνω σε ένα κομμάτι φύλλου ένα κομμάτι καμαμπέρ, προσθέτουμε 3-4 κουταλιές από το μείγμα με τα μανιτάρια και τα καλύπτουμε με άλλο ένα κομμάτι τυριού. Το τυλίγουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με τη λαδόκολλα. Ψήνουμε τα πιτάκια στο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.