ΥΛΙΚΑ
- 1/4 τυρί γκούντα
- 1/4 κεφαλογραβιέρα
- 1/4 γραβιέρα Κρήτης
- 1/4 τυρί kerrigold
- 1 κιλό μανιτάρια Κεχαγιά σε φέτες
- πιπέρι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, 3 αυγά
- 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
- μαϊντανός (σε σκόνη), άνηθος (σε σκόνη)
- φύλλο σφολιάτα, λίγο λάδι
- 2 κρέμες γάλακτος (μεσαίο μέγεθος)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα τυριά σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε τα ήδη τεμαχισμένα μανιτάρια σε μικρότερα κομματάκια, τα ξεπλένουμε και τα σουρώνουμε. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον άνηθο σε λίγο λάδι. Προσθέτουμε και λίγο πιπέρι και στο τέλος σβήνουμε με το κρασί. Χτυπάμε καλά τα αυγά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά, τα αυγά και τις κρέμες γάλακτος. Έπειτα, ρίχνουμε στο μπολ το μείγμα με τα μανιτάρια. Αλείφουμε ένα ταψάκι με λίγο βούτυρο και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτα. Από πάνω βάζουμε το μείγμα και έπειτα το δεύτερο φύλλο σφολιάτα. Ψήνουμε στους 180° βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.