ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό λευκά μανιτάρια στρογγυλά
- 2 μεγάλες πατάτες
- 100 γραμμάρια τυρί φέτα
- ½ ντομάτα
- μαϊντανό
- κρεμμύδι φρέσκο
- κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι ,πιπέρι ,ρίγανη
- δενδρολίβανο
- ελαιόλαδο
- κρασί λευκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού βράσετε πρώτα τις πατάτες, τις κόβετε, καθαρίζετε εξωτερικά και τα μανιτάρια ή εάν θέλετε τα σκουπίζετε μόνο με χαρτί και τα κόβετε στη μέση. Έπειτα τα ρίχνετε σε ένα τηγάνι μαζί με τις πατάτες και τα σοτάρετε για 3 – 4 λεπτά έως ότου να μαλακώσουν λίγο και να πάρουν χρώμα.
Στην συνέχεα προσθέτετε το σκόρδο, τα κρεμμύδια (το ξερό & το φρέσκο) , τα μπαχαρικά και σοτάρετε για λίγο ακόμα. Σβήνετε με λευκό κρασί, προσθέτετε & τον μαϊντανό, αφήνετε να πάρει μια βράση γύρω στα 5 λεπτά και περιμένετε μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.
Λίγο πριν τελειώσει το βράσιμο προσθέτετε και το τυρί φέτα με την ντομάτα, ανακατεύετε λίγο και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Εάν επιθυμείτε πριν το σερβίρισμα προσθέτετε και λίγο οξύμελι.