ΥΛΙΚΑ

  • 250 gr. μανιτάρια Champignon λευκά
  • 125 gr. ζάχαρη
  • ένα κλωνάρι Αρμπαρόριζα
  • Περίπου  200 ml Φυτική κρέμα γάλακτος για σαντιγί
  • 100 gr.Κατσικίσια  φέτα
  • 100 gr. Τυρί κρέμα Philadelphia
  • Μικρά Ντάκος από χαρούπι
  • Λίγο φρέσκο βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά καθαρίζουμε τα μανιτάρια μας, τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα μόνα τους να σωταριστούν για 2 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. Έπειτα ρίχνουμε τη ζάχαρη και την αρμπαρόριζα, βλέπουμε και εάν χρειάζεται να προσθέσουμε τα ανάλογα υγρά.

Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα ντάκος, στη συνέχεια βάζουμε το λιωμένο βούτυρο, ανακατεύουμε και τοποθετούμε στο σκεύος που έχουμε επιλέξει για το γλυκό μας.

Παράλληλα έχουμε χτυπήσει την κρέμα έως ότου γίνει σαντιγί και αποθηκεύουμε στο ψυγείο. Όταν είναι έτοιμη ανακατεύουμε με το Philadelphia και την φέτα τριμμένη και βάζουμε το μείγμα μας επάνω από τα ντάκος, τα οποία τα έχουμε ήδη τρίψει. Την αφήνουμε πάλι μέσα στο ψυγείο, στη συνέχεια το φορμάρουμε όπως εμείς επιθυμούμε, τοποθετούμε την μαρμελάδα που έχουμε φτιάξει και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.