ΥΛΙΚΑ
- 250 gr. μανιτάρια Champignon λευκά
- 125 gr. ζάχαρη
- ένα κλωνάρι Αρμπαρόριζα
- Περίπου 200 ml φυτική κρέμα γάλακτος για σαντιγί
- 100 gr. κατσικίσια φέτα
- 100 gr. τυρί κρέμα Philadelphia
- Μικρά Ντάκος από χαρούπι
- Λίγο φρέσκο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε περίπου για πέντε λεπτά μαζί με τα κρεμμύδια, τον άνηθο, το μαϊντανό, το σκόρδο και τέλος προσθέτουμε και τα μπαχαρικά μας. Όταν είναι έτοιμα σβήνουμε με λευκό κρασί Μοσχάτο Σάμος.
Αφήνουμε το μείγμα μας να κρυώσει, ενώ το έχουμε βάλει σε ένα τρυπητό έτσι ώστε να φύγουν τα παραπανίσια υγρά. Ετοιμάζουμε ταυτόχρονα τα υπόλοιπα υλικά έχοντας λιώσει τη φέτα και το κατσικίσιο τυρί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα Philadelphia & το μείγμα από τα μανιτάρια.
Πλάθουμε σε μπαλάκια όπως ακριβώς γίνονται και τα τρουφάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα. Στη συνέχεια βάζουμε στο μπλέντερ το κάσιους ώσπου να θρυμματιστούν και προσθέτουμε και αρκετό μαϊντανό.
Έχουμε διάφορες επιλογές για το πανάρισμα. Μπορούμε είτε να πανάρουμε με κάσιους και μαϊντανό, είτε με καρυδόψιχα, είτε με αμύγδαλο ψίχα είτε ακόμα με κάποιο μπαχαρικό πχ. πάπρικα γλυκιά.
Εφόσον ολοκληρώσουμε το πανάρισμα, τοποθετούμε τα τρουφάκια για μισή ώρα ακόμα στο ψυγείο και… είναι έτοιμα για σερβίρισμα