Εταιρεία

Η δραστηριότητα της εταιρείας μας στον τομέα των φρέσκων μανιταριών δρομολογείται από το 1988, ξεκινώντας την συνεργασία μας με μικρές εγχώριες μονάδες. Η αυξανόμενη ζήτηση όμως του είδους μας οδήγησε στην αναζήτηση και εισαγωγή νέων ποικιλιών μανιταριών από Ευρωπαϊκές χώρες όπως την Ολλανδία, την Πολωνία και την Ιταλία, άμεσα συνυφασμένη με το συγκεκριμένο προϊόν.

Σήμερα, η εταιρεία μας, πιστοποιημένη με HACCP & ISO 9001:2000, θέλοντας να προπορεύεται και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες στον συγκεκριμένο χώρο, έχει δημιουργήσει έναν ευρύ και εδραιωμένο κύκλο εργασιών με εμπορία & αντιπροσώπευση μανιταριών από ελληνικές και ευρωπαϊκές μονάδες, επίσης πιστοποιημένες από όλους τους φορείς όπως GLOBALCAP, HACCP, ISO.

Με ισχυρή θέληση, γερά θεμέλια, έμπειρο προσωπικό και πολλή δουλειά τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΕ» τόλμησαν και προχώρησαν σε νέες επενδύσεις με την δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα, αλλά και την δημιουργία – το 2013 – πρότυπης καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής πλευρώτους στο Πεδινό Κιλκίς. Στοχεύοντας, όμως, στην διαρκή εξέλιξη, η εταιρεία μας τολμά για ακόμη μια φορά και προβαίνει σε ένα μεγαλύτερο βήμα, την δημιουργία νέας μονάδας κομπόστας μανιταριών, προσπαθώντας έτσι να διασφαλίσει – στον μέγιστο δυνατό βαθμό – την σωστή και υγιή παραγωγή μανιταριών.

Και η προσπάθεια συνεχίζεται…

Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης

Εγκαταστάσεις Πεδινού

 

Εγκαταστάσεις Αθήνας

Μονάδα Παραγωγής Υποστρώματος Pleurotus

Pin It on Pinterest